sâmbătă, 27 februarie 2010

Do it





So.

Warning: e posibil sa fiu sub influenta. Nealcoolica. Ideatica. E posibil ca maine, sau peste o ora, sa nu mai cred in ceea ce am scris. Sau sa mi se para ca nu-s eu aici.

Asadar. Poate ca nu exista iubire. Iar daca exista, nu a spus nimeni ca pana apare trebuie sa stai de-oparte, pe margine, privind cu jind, dorind ce au altii, visand la locul in care ai vrea sa fii. Asadar. Tot ce-ti iese in cale este de luat. Prins. Profitat. Nu in sensul rau al cuvantului. Principiile prea principioase poate ca nu-s bune. Mai ales in acele momente in care nu ai absolut nimic de pierdut. De ti-e bine si nu te schimba, o faci in continuare, de ti-e rau, te opresti. Whatever works. De ce sa-ti faci griji pentru lucruri ce nu exista? Caci abia dupa ce le incerci trebuie sa le etichetezi. Ca-i o noapte de sex nebun cu un oricine; ca-i o seara de betie cu ultimii bani din buzunar; ca-i un drum lung sa vezi totusi ce culoare au ochii unui om dintr-o poza; ca-i o iesire de unu singur intr-o crasma la 3 noaptea. Caci daca n-o sa mai fie ziua de maine, iar pe azi am sa-l pierd oprindu-ma fara vreun motiv real?







Iar de va ganditi ca toata chestia asta e un soi de "atat de rau ma simt si-atat de pierduta sunt, incat as accepta orice, cat de mic si cat de negru", gresiti.

Niciun comentariu: